Arkitektur

Arkitektrådgivning til private boligejere

Vi har lang erfaring med at skabe arkitektoniske løsninger  og vores viden og dedikation sikrer dig et hjem, som er skræddersyet til dine behov og dit budget.

Vores ekspertrådgivning og design-ideer viser dig hvordan du får mere plads og øger værdien af dit hjem. Vi viser dig hvordan du bedst og mest effektivt ombygger din bolig og hvordan du får mest muligt ud af din tomme grund.

Ombygning

Hvordan bevarer du bygningens sjæl samtidig med du øger udnyttelsen af bygningens funktioner og  skaber et moderne hjem, der passer til dine behov? Med udgangspunkt i den oprindelige bolig og viden om hvad der arkitektonisk kan lade sig gøre, implementer vi dine ideer og ønsker til den nye bolig.

mere…..

Tilbygning

Hvordan udnytter du kvadratmeterne i din bolig bedst muligt, og hvordan understøtter en udvidelse af boligen de eksisterende rums funktioner?

Som arkitekter kan vi optimere din bolig på mange måder, hvis du ønsker en tilbygning til dit hus.

mere…..

Nybyggeri af fritidshuse

Hvis du er på udkig efter et sommerhus eller et kolonihavehus, leder du måske efter en tom grund.

Mange er i stigende grad rede til at købe et gammelt hus på en velplaceret grund, hvorefter huset nedrives og der bygges helt nyt.

mere…..

Renovering

Trænger din bolig til renovering, så kan vi hjælpe dig med at vurdere, om det kan betale sig at renovere den eksisterende bolig -eller nedrive og bygge nyt. Det kan være boliger i dårlig vedligeholdelses stand, men også boliger, der er meget dyre at varme op, så energiforbruget bliver uforholdsmæssigt dyrt.

mere…..

Ring eller skiv til os om dit projekt. Vi er klar med rådgivning og gode råd.

Det første møde er gratis.
Tlf: 50105043
Mail: nordicbydesign